Известие

Collapse
No announcement yet.

Един много хубав ден ! :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колегата по-горе каза,за фара на мареата,на един приятел с браво единия фар свети отчайващо зле спрямо другия,той много се чудеше защо е така и се оплакваше-лошо светещия е Депо,а другия е оригинално Валео.Стъклото може да се свали,и по-добре ако имаш пари и време,погледни как са ти рефлекторите,сега е удобен момент ако са зле да ги оправиш
    Alfa 155 1.7,1.8 ex
    Alfa 166 2.4 3 ex
    155 1.8 MY 95 sport

Comment

Значи, погледнах счупеният фар и му няма абсолютно нищо ... смисъл само джамът е счупен отпреде... лупата и рефлекторите не са докоснати както и всички лампички си работят! Дали има вариант като дойде новият фар от Депо, да взема рефлекторите и лупата от стария и да ги сложа на новият.... сиреч да си направя 1 фар от 2-та, с по-хубавите части ?

Comment

Може, но трябва да бъдеш изключително внимателен, за да не се окаже, че от два фара нямаш нито един.

Препоръчвам ти да прочетеш внимателно темата на колегата, преди да правиш с фарчетата каквото и да е.

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=42435
        Last edited by souze; d.m.y г., 17:05.
        "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

И аз мислех да направя така с на мареата фаровете но се оказа че стъклото на фара Депо е с няколко милиметра по малко в дължина и не стана на пластмасата на валеото.Дано при алфата да не е така.

Comment

Виж в раздел продава има двама колеги, които продават на старо оригинални фарове. Според мен по-добре вземи от тях и си рециклирай и двата докато е разкачена бронята. Успех !
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '06

Comment

Working...
            X